Posted on

Utro sex kvinder

Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Derfor er kvinder utro -- Den første bog handlede om, hvordan par tackler sex i det monogame. Nu kunne jeg godt begynde at liste alle årsagerne til, hvorfor kvinder er utro op, så er det ikke altid af samme årsager, og hovedårsagen er faktisk ikke sex. Der kan være flere forskellige årsager til, at kvinder er utro. Vi har fundet de mest ærlige af slagsen - tjek bare de her fem grunde. Studiet viste interessant nok, at der ikke er nogen sammenhæng mellem få orgasmer og utroskab. Kvinder, der ikke kommer så ofte under sex.

Det betyder kvinders utroskab – Ekstra Bladet

Utroskab: Amerikanske eksperter kommer med 9 typiske årsager til, at kvinder er utro. Se med her! Hvad ville en kvinde have fået, hvis hun for en million år siden havde en partner og to børn? Hun smutter over bakken og har sex med en. Der kan være flere forskellige årsager til, at kvinder er utro. Vi har fundet de mest ærlige af slagsen - tjek bare de her fem grunde.

Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre. Studiet viste interessant nok, at der ikke er nogen sammenhæng mellem få orgasmer og utroskab. Kvinder, der ikke kommer så ofte under sex.

Og er mænd og kvinder generelt set utro af de samme grunde? Det at have sex med flere partnere er en overlevelsesstrategi, der handler om.

Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre. Nu kunne jeg godt begynde at liste alle årsagerne til, hvorfor kvinder er utro op, så er det ikke altid af samme årsager, og hovedårsagen er faktisk ikke sex.

Over artiklen relateret Sexpert-tv fra arkivet: Derfor er kvinder utro -- Den første bog handlede om, hvordan par tackler sex i det monogame.

5 årsager til, at nogle kvinder er utro

Utro sex  kvinder Utro for at føle forelskelsen igen Har man været sammen med sin partner gennem mange år, bliver mange ting hverdag, og man kan hurtigt føle sig som taget for givet.

Utroskab betyder ikke nødvendigvis enden på ægteskabet. Politik 3 timer siden. Tidligere IS-gidsel chokerer: Anna Sigridsdatter Heen mener også, at det ikke at føle sig set og værdsat i forholdet er en almindelig årsag til utroskab, og derfor er god kommunikation meget vigtigt for et parforhold.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail