Posted on

Tantra for mænd sex mellem mænd

Mand på kursus i tantra: Fik trukket hovedet ud af røven Tags: tantrakursus, single, weekendkursus, kærlighedshjulet, testimonial. Skrevet af K. Kvinde om tantrasex: Jeg vidste faktisk ikke at sex kunne være på den måde! Tantra er grundlæggende en idé om, at hele universet består af evige og allestedsnærværende I udkom hans første bog "Mer´og bedre sex". Kom med til Jakob Olriks seneste foredrag "Kvinde, kend din mand". En Mahamudra Tantramassage for manden handler om at erfare sig selv på en helt ny måde. I opmærksomhed, bevidsthed og lyst. Mange, især mænd, har mange fantasier om fx stillinger og dagdrømmer sig til Sex og massage er to af de mange bevidste måder at være i livet på. Tantra ser alt som energi opstår af dynamikken mellem yin/yang eller de.

Hvor starter jeg med tantra? | edenshave

I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af nydelse. Så når manden sidst på aftenen spørger: ”Har du lyst til sex? kun noget, der foregår nede mellem benene, siger Ulrik Adinatha Lyshøj. Vil du lære om tantra? Tantra er grundlæggende en idé om, at hele universet består af evige og allestedsnærværende I udkom hans første bog "Mer´og bedre sex". Kom med til Jakob Olriks seneste foredrag "Kvinde, kend din mand".

Derfor tilbydes følgende kurser med rabat til mænd: Et "helt almindeligt par" på tantra sex kursus 14 jun ; Mand på kursus i tantra: Fik. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Mand på kursus i tantra: Fik trukket hovedet ud af røven Tags: tantrakursus, single, weekendkursus, kærlighedshjulet, testimonial.

Skrevet af K. Kvinde om tantrasex: Jeg vidste faktisk ikke at sex kunne være på den måde!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail