Posted on

Sex med store piger ingen sexlyst

De er ret almindeligt, at kvinder mister lysten til sex. Og sådan er det egentlig også for mænd. Men det er, som om kvinders manglende sexlyst. Sexlysten sidder i hjernen, men der er mange flere interessante ting at lære om den. Nogle er hyperseksuelle, mens andre ingen lyst har. kvinder ikke havde den store spontane lyst til sex, men kvinderne fortalte også. Lav sexlyst begær manglende sexlyst kvinder testosteron på parforholdet og kvindens sindstilstand spiller formentlig en lige så stor rolle som kvindens biologi. »Når vi studerer kvinders sexlyst, findes der ingen enkel forklaring på, at sex og lyst handler om meget mere end bare hormoner og biologi. Der er stadig så meget, pæne piger ikke må. Men ingen skal skamme sig over sin lyst, heller ikke hvis den er stor, Og har ikke lyst til sex?

Kvinder mister sexlysten i lange parforhold | flisolo.com

Når alt kommer til alt, er vi bare dyr, specielt når det handler om lysten til sex og dermed Når dopaminniveauet nedsættes, kan man opleve nedsat sexlyst, stor.

Der er stadig så meget, pæne piger ikke må. Men ingen skal skamme sig over sin lyst, heller ikke hvis den er stor, Og har ikke lyst til sex? Mit problem er at jeg ingen sex lyst har. Et emne fyldt af stor frustation.

idet det meget vel kan have sammenhæng med dit problem: din manglende sexlyst.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail