Posted on

Massage mand til mand tantra københavn

Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og Er du kvinde og bor i København anbefaler jeg tantramassage i Edenshave. Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde. Vi giver ikke massage til jer begge i samme rum, da det er meget vigtigt for en tantramassage at man fokuserer på den indre oplevelse og på hvad der sker i din. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en anden.

Om Celestine Andersen, tantra, København

Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl.

Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en.

Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en anden.

Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Referencer om Celestine Andersen, tantra terapeut og foredragsholder i København.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail