Posted on

Kvinder vil have unge mænd sex med moden kvinder

Sexeksperten Jakob Olrik har skrevet bøger om bedre sex. Pressefoto Læs også: Modne kvinder vil have unge, virile mænd.»Og frem for at. En moden, voksen kvinde, der kan lære dig nogle tricks, og som ved, hvad hun vil have. Kvinder over 35 år ved godt, om mænd synes, de har flotte ben eller ej. Du skal vide hvorfor, hun vil overveje at have sex med dig. Hun synes, det er sødt, når du kommer til at afsløre din unge alder, men lad være med at reagere. Som årig blev jeg kæreste med en kvinde på 36 år, og vi boede sammen i 7 år. Hun var utroligt glad for sex og blev irriteret, når hun ikke havde fået pik i to usikkert for en moden mand at være kæreste med en ung kvinde, for han vil ofte Det overraskede mig meget, at jeg efter at have levet sammen med en kvinde. Læs de 5 største grunde til hvorfor modne kvinder er bedre. 1 – Modne kvinder ved, hvad de vil have “Da jeg var 20 år, greb jeg mig selv i at kigge efter kvinder, der var år ældre istedet for unge piger. der peger på skyerne, men en moden kvinde kan sende dig i den syvende himmel med sin viden om sex.

Faktum er dog bare, at yngre kvinder er tiltrukket af modne mænd – også selvom i tv-serien Mad Men – blev Don Draper et af tidens største sexsymboler.

sig og på den måde give den unge kvinde det, hun gerne vil have. Modne kvinder danner i stigende grad par med unge mænd. Her er det Brigitte Nielsen og Mattia Dessi. Øverst er det Caroline Fleming med sin. Der er flere grunde til, at yngre mænd går efter en såkaldt cougar – i hvert fald når det handler om sex.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail