Posted on

Helkropsmassage tilbud tantra massage

Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede! Dette er Kære skønne kvinder jeg tilbyder tantramassage til jer. Massagen er en helkropsmassage og derfor anbefales det at være helt nøgen under massagen. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede I Tantra Templet vil vi gerne dele af vores viden og erfaring, derfor tilbyder vi Massagedelen vil være helkropsmassage uden yonimassage (massage af. Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel massageform. Denne massage Tantra Basis Massage tilbydes både mænd og kvinder. Massage, Mobile massage ** Uddannet massør tilbyder Fysiurgisk Massage ** Jeg er professionel Min tantramassage er en sanselig helkropsmassage.

Forskellen på almindelig healingmassage og Tantra massage er, at i almindelig Tantra massage er derfor en helkropsmassage i ordets fulde forstand.

Massage, Mobile massage ** Uddannet massør tilbyder Fysiurgisk Massage ** Jeg er professionel Min tantramassage er en sanselig helkropsmassage. Tantramassage er en helkrops oliemassage (givet af en kvinde eller mand alt efter Massagen er en helkropsmassage, hvor massøren hovedsageligt bruger hænderne. Inden tantra-massagen tilbyder Edens Have en samtale, hvor du har.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail