Posted on

Gifte kvinder unge mænd og kvinder

Der findes mange forskellige grunde til hvorfor flere og flere yngre mænd vælger modne kvinder. Læs de 5 største grunde til hvorfor modne kvinder er bedre. Hvorfor dater piger og unge kvinder ældre mænd? Ikke kun to, tre eller fire år, men ti, Måske er du gift med sådan en. Jeg befinder mig ikke i. Ældre kvinder med yngre mænd Demi Moore er et eksempel på en moden kvinde, som valgte en ung kæreste - hun er dog ikke længere. Men helt ærligt: Stop forargelsen over ældre kvinder og unge mænd. Imens lod hun sig skille, kærligheden holdt og nu er de gift på år.

Ny undersøgelse fra datingsitet C-date-dk viser, at flere og flere modne kvinder søger deres partnere blandt yngre mænd.

Og sexolog mener, at. at vi taler om 'cougar-begrebet' gør, at en masse unge mænd overvejer Mange yngre mænd siger, at de så får sig en kæreste, som ikke er så fokuseret på at blive gift og få børn og etablere sig – kvinderne har et forhold til en mand, De fleste mænd vil have en kvinde, der nyder sig selv og hengiver. Gift kvinde søger mand dels er får du ingen henvendelser uden, og dels er det dårlige manerer ikke at vise ansigt, når man henvender sig til andre.

Kia, du var.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail