Posted on

Danmark sex sex undervisning

Viden om krop, køn og seksualitet er afgørende for børns trivsel i grundskolen. Hos Sex & Samfund arbejder vi hver eneste dag for at støtte skoler i Danmark. Sex & Samfund tilbyder seksualundervisning til ungdomsuddannelser og institutioner for unge i hele Danmark. Undervisningen varetages af Sex & Samfunds ung-til-yngre-underviserkorps, som er specialuddannede i at undervise unge i. 9. klasse og klasse; Nyhedsbreve med inspiration til undervisningen og Uge Sex materialerne består af varierende forløb, der kan indgå i kortere eller. Sex & Samfund tilbyder seksualundervisning til din skoles eller institutions Undervisningen tilrettelægges, så den passer til det enkelte klassetrin og med.

På flisolo.com kan man finde undervisningsfilm og -aktiviteter, der Sex & Samfund udvikler nye gratis materialer til hver kampagne, som lærere på 0.

kan bruge i deres undervisning under Uge Sex-kampagnen og resten af året i. Her kan du se eksempler på, hvordan udlandet har løst den til tider penible opgave at undervise unge om sex. De unge har brug for konkret information om sex, og lærerne efterlyser bedre undervisningsmaterialer og støtte udefra.

En undersøgelse viser, at mange lærere.

For lidt sex i skolen - flisolo.com

9. klasse og klasse; Nyhedsbreve med inspiration til undervisningen og Uge Sex materialerne består af varierende forløb, der kan indgå i kortere eller. Her kan du se eksempler på, hvordan udlandet har løst den til tider penible opgave at undervise unge om sex. Efter 30 år med de samme gamle film i seksualundervisningen får de ældste klasser i folkeskolen nu fire nye.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail