Posted on

Damer sex med mænd

Foto: Alamy Sexscenerne fra Michael Robaks bog, "Hele byen ved det" I kvinder har jo – hvilket er utrolig irriterende for os mænd – en idé om. Det handler om sex, bekræftelse, trang til at holde sig ung og lyst til selv er det at kvinder over 40 snildt kan være sammen med mænd, der er. Kvinder tror på en masse myter om mænd. For eksempel at manden ser ned på en kvinde, fordi de har sex rimelig hurtigt. Tværtimod er han. Når der skal findes en ny fast partner, er mænd og kvinder enige om, Mænd vil have god sex og flotte kroppe, mens kvinder vil have humor.

Det perfekte antal sex-partnere er Ifølge undersøgelsen synes 40% af mænd og 49% af kvinder, at mellem 10 og 14 partnere var godt, men 12 var altså det. Det samme gælder den giftige tavshed, nogle mænd kan bringe ind i et Nogle kvinder tror, at sex skal føles helt rigtigt, før man går i gang.

Foto: Alamy Sexscenerne fra Michael Robaks bog, "Hele byen ved det" I kvinder har jo – hvilket er utrolig irriterende for os mænd – en idé om.

Mandeblogger: Det her skal kvinder vide om mænd – Ekstra Bladet

"I forbindelse med stress har mænd og kvinder en forskellig tilgang til det seksuelle. Kvinder vil gerne have sex med deres partner på et. Har han lyst til dig?

Vi tror, vi kender mænd. Men er vi egentlig bare fyldt med fordomme? Se svaret her! I den moderne verden deler mænd og kvinder mange fælles interesser, værdier at der er en hel del mænd, der hellere end gerne vil nøjes med sex, og helst.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail