Posted on

Damer og sex inspiration til sex

Vil du også gerne have et bedre sexliv, så er der hjælp at hente. Det er de små ting, der gør forskellen på, om sex er godt eller helt fantastisk. Få 10 sex tricks til hvordan DU kan blive en stjerne i sengen af ingen ringere end pornostjernerne selv! Føler du nogle gange, at jeres sex er det samme. Så nyd syv kvinders fortællinger om anderledes sex, og tænk lidt over, om du vil have sex nye. Mangler du inspiration til et bedre sexliv? Vi har samlet de bedste tips til mere sex, flere orgasmer og større sexlyst i dit parforhold.

Så find nem og fræk inspiration her. Trænger sexerierne til lidt krydderi? Og om vi snakker fiskeri, cykling eller sex, så handler succes om træning (ja, det. I skoven er stående sex bedst, da skovbunden kan være meget stikkende. Men det er slet ikke nogen forhindring for sex i det fri – tværtimod. Her er inspiration til en hel måneds sex, hvor missionærstillingen er bandlyst.

Spændingen i maven, glæden ved at se den dejlige dame, som du åndssvagt.

Mangler du inspiration til et bedre sexliv? Vi har samlet de bedste tips til mere sex, flere orgasmer og større sexlyst i dit parforhold. Så find nem og fræk inspiration her. Trænger sexerierne til lidt krydderi? Og om vi snakker fiskeri, cykling eller sex, så handler succes om træning (ja, det. I skoven er stående sex bedst, da skovbunden kan være meget stikkende. Men det er slet ikke nogen forhindring for sex i det fri – tværtimod.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail